Ohjeita

ohjeita

 

Yleisiä ohjeita:

 

Täältä löydät ohjeita Fisucraftissa pelaamiseen:

 

Tällä lomakkella voit hakea Fisucraftin valvojaksi:
(Toistaiseksi emme käsittele uusia valvojahakemuksia.
Mikäli tilanne muuttuu, ilmoitamme siitä tällä sivulla.)

37 kommentoi: “Ohjeita

 1. Simo Vanni

  Hei,

  Fisucraftin pelaa.fisucraft.net osoite ei tunnu olevan käytössä? Ainakaan Minecraft ja DNS hostname hakukoneet eivät tunnista sitä. Onko palvelin alhaalla vai onko mahdollista saada sinne suora ip osoite?

  kysyy
  Simo

  1. Tommi

   Hei,
   palvelin on päällä ja tuo pelaa.fisucraft.net-osoite käytössä. Pystytkö yhdistämään muihin palvelimiin? Fisucraftin IP-osoite on 212.129.14.197:27413

   Terveisin Tommi

  2. Joonatan

   Hei,pystyykö tätä palvelinta pelaamaan 4g tikulla kun muuten kyllä pääsen mutta nytten kun laitoin 4g tikun kiinni niin se ei anna mennä nyt sinne???

   1. mkartano

    Hei! Periaatteessa pitäisi pystyä mutta viime aikoina yhteyksissä on ollut ongelmia joita selvitetään mistä ne johtuvat.

 2. Jimi P.

  Joo minulla ei ainakaan toimi tuo osoite. En oikein ymmärrä että miten tuota pääsee pelailemaan. On kyllä jo minecraft mutta fisucraft on jotenkin vaikeampi asentaa kun minecraftin saa suoraan sivustolta mutta fisucraftiin ei löydy sivustoa eikä ole missään linkkejäkään. oisko neuvoja?
  Kysyy Jimi

 3. Jimi P.

  Yritin ladata minecraftia toiselle koneelle mutta se sanoi että se ei päästä maksamaan sitä ohjelman latausta vaan heittää errorilla että tule myöhemmin uudestaan.

 4. Jimi P.

  sanoi viimeksikin saman asian ja antaa ladata vaan demon ja demossa ei toimi fisucraft! on surkeaa palvelua! Miten muut saavat sen toimimaan, me kokeilimme macilla ja linuxilla vaan eipä toimi kummallakaan! Sanoisinko että on ärsyttävää kun haluaisi päästä kokeilemaan tuota fisucraftia kun näyttää niin kivalta vaan se ei toimi.
  :”””””””””””””””””””””””(

  1. Tommi

   Demoversio ei tosiaankaan pelaamiseen riitä. Vähän hankala tuon perusteella sanoa, mihin homma tökkää; onko ongelma Mojangin sivuilla, jotain maksutapaan liittyvää vai kenties muuta. Pystytkö lähettämään meille ruudunkaappauksen virheilmoituksesta? Voit myös laitella viestiä lastenkirkko@evl.fi -osoitteeseen, jos haluat katsoa tuon asennusprosessin läpi esim. Skypen välityksellä ruudunjakoa käyttäen.

 5. TurboLinttaFIN

  Hei. En jostain syystä pääse enään servulle. Ainakun yritän yhdistää niin koko servu tuntuu kaatuvan. Muilla servuilla ei ole tätä ongelmaa, joten missähän mahtaa olla vika?

  1. Tommi

   Moi, serveri tosiaan näkyi kaatuneen kirjautumisen yhteydessä. Onko ongelma esiintynyt useammin kuin kerran, kun olet yhdistänyt Fisucraftiin?

   1. TurboLinttaFIN

    Ei ole ongelmaa esiintynyt aiemmin. Ensimmäisen kerran esiintyi muutama päivä sitten. Servu kaatuili yhtenään mutta pystyin kuitenkin vielä pelaamaan muutamia minuutteja useamman yrityksen aikana, kunnes en päässyt sisään enään ollenkaan. Olen kokeillut kahdella eri koneella, ja muilla servuilla ei ole tätä ongelmaa ollut.

    1. Tommi

     Hmmm… Poistin tuolta nyt pelaajatiliisi liittyvän tiedoston, testaatko onko sillä vaikutusta? Onko sinulla käytössä mitään modia, joka voisi aiheuttaa ongelman?

     1. TurboLinttaFIN

      Ei ollut vaikutusta ongelmaan. Ei ole mitään modeja käytössä ja kokeiltu minecraftin asentamista uudelleen.

     2. TurboLinttaFIN

      Koitin vaihtaa minecraftin sivuilla profiilinimen (TurboLinttaFIN94) ja päivittää javan eikä sekään auttanut.

 6. Napero

  Hei, tosiaan pari kertaa tullu käytyä tolla servulla ja seikkailin creativessa kaverini kanssa (minecraft nimeni on tosiaan Napero ja kaverini JDL3241) ja menimme minecarteilla jotain vuoristorataa, sitten serveri heitti meidät molemmat ulos ja kävi näin: https://gyazo.com/7d0706ec22f6cb4fbab031fd3c616b8a

  Aina kun yritän tulla takaisin serverille kaverini kanssa, olemme ehkä 2 sekunttia paikalla kunnes meidät heitetään taas ulos ja tulee sama ilmoitus? Tosi surullista kun emme pääse Fisucraftiin, voiko tätä mitenkään korjata?

  1. Tommi

   Moi, tuota on esiintynyt silloin tällöin pelaajilla. Siihen on auttanut pelaajakohtaisten tiedostojen poisto.

   Poistin ne nyt teidän molempien tunnuksilta, joten voisitte testata pääsettekö tuon jälkeen serverille.

 7. Markku Haapaniemi

  Hei,

  En pääse kuin kahdeksi sekunniksi Minecraftin Fisucraft-palvelimelle. Sen jälkeen tulee ilmoitus, jossa viitataan javaan ym. Onko Javalla, sen versioilla tai päällä/poissa olemisella jotain tekemistä tämän ongelman kanssa?

  Terveisin,

  Markku

  1. mkartano

   Hei! Palvelimella on ollut joillakin alueilla ongelmia mutta nyt vika pitäisi olla korjattuna.

 8. Eeemeli900

  En pääse vaikka oon hankkinu käyttäjäni!!! Maksoin minestä 19.05euroa kuulin kaverilta fisucraftistä, menin nettisivulle laitoin [Lisää palvelin] fisucraftin ipn, mutta: Can’t connect a server!

  1. mkartano

   Moi! Serveriin pääsemisessä voi olla seuraavia syitä miksi se ei onnistu:

  2. Oman minecraft-pelin versio on joku muu kuin 1.9 Serverin uusimman versiopäivityksen jälkeen ainoa yhteensopiva pelin versio on 1.9.0 ei uudempi eikä vanhempi. Version voi vaihtaa käynnistyskonsolista oman profiilin asetuksista.
  3. Verkkoyhteys serverin ja oman tietokoneen välillä on ruuhkainen, tällöin täytyy yrittää yhteyttä myöhemmin. Kannattaa myös tarkistaa onko omalta koneelta verkkoyhteys toiminnassa
  4. Serveri on tilapäisesti kaatunut. Tämän voi tarkistaa fisucraftin sivuilta: jos livekartta ei näy, silloin serverin toiminnassa on todennäköisesti sillä hetkellä jokin ongelma. Hyvä myös muistaa että serveri on päivittäin avoinna klo 8-23.
  5. Toivottavasti näillä onnistuu, jos ei niin ota uudestaan yhteyttä

   – Markus

  1. Tommi

   Moi, minkälainen ilmoitus tulee? Onko sinulla mahdollisuutta testata toista nettiyhteyttä käyttäen?

    1. Tommi

     Moi, tuon perusteella en oikein osaa muuta epäillä kuin että palomuuri käyttämässäsi yhteydessä estää serveriin yhdistämisen.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *