Me

Fisucraftin ylläpitäjätvalvojat ja hubut.

Vaikka Fisucraftia on tekemässä paljon ihmisiä, kaikki ovat tärkeitä, ja mahdollinen lisäapu on aina tärkeää. Osasit sitten rakentaa, valvoa tai muokata palvelimen lisäosia, jos sinulla on aikaa ja innostusta tulla mukaan Fisucraftin henkilökuntaan, tervetuloa joukkoon!

Jos sinulla on ehdotuksia tai ideoita Fisucraftiin liittyen, ota yhteyttä ylläpitäjiin sähköpostilla: posti@fisucraft.fi

Fisucraftin valvojaksi voit hakea tällä lomakkeella…

 

Ylläpitäjät

 

JuhaK = Juha Kinanen

mkartano = Markus Kartano

kaapokki = Kaapo Kosonen

finlandminecraft

 

Fisumestarit

Laesari

 

Kerhomestarit

Skaahejo

TNTCreeper11

KiiziMaaja

scarfsquid

jeeu04

 

Valvojat

(aktiiviset)

 

TNTCreeper 11

Himmileeni

Joosuli

Pohetin

KultainenAnkka

e1l4m41t0_

14 kommentoi: “Me

 1. VicMcFly

  Mun paita näyttää tossa vähän oudolta… Onko se oikeasti tollanen muka vai onko tossa käynyt joku fail?

 2. Lauri

  Onko OptiFine sallittu? Pääseekö servulle esim 1.9.4:llä ja Miksi serveri sanoo “Can’t connect to server”? Onko huoltokatko tai jotain?`

  1. Tommi

   Moi, OptiFine on ok ja serveri on päivitetty 1.9.4.-versioksi. Vieläkö ilmoittaa tuota, vai olisiko voinut olla vain hetkellinen yhteysongelma?

 3. Topias Ahola

  Moi. Mun minekäyttäjä on Metsankuningas ja mulla on ongelma. Mulla on muurilla ympäröity talo warp kirjamessujen lähellä. Olen merkannut obsidiaanilla rajat joiden sisällä vain mun pitäisi pystyä rakentamaan. Siellä oli kuitenkin grieffattu ja taloani rikottu. Korjasin sen kuitenkin. Pyytäisin ylläpitoa varmistamaan alueeni suojauksen ja laajentamaan sitä, jottei muuriakaan tuhottaisi.

   1. Topias Ahola

    Kohtasin toisenkin ongelman. Pelasin mkartanon käyttäjällä, kun aloittelin taloani, ja sinne jäi yksi lukittu dispenseri. Siitä ei käytännössä ole ongelmaa, koska se on oikealla paikalla, mutta olisi kuitenkin kiva voida rikkoa se, koska suunnittelen kellariremonttia.

    Ohjeet kellariin pääsyyn:
    Seiso keskimmäisellä portaalla ja paina nappia.

    Kun pääset kellariini, kerron sinulle, mikä SE dispenseri on. Jos katsot käytävältä päin, se on alin oikealla. Olisin kiitollinen, jos joku ehtisi ottaa asian hoidettavaksi. Minä myös hakisin adminin paikkaa. Osaatko opastaa alkuun?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *