Me

Fisucraftin ylläpitäjätvalvojat ja hubut.

Vaikka Fisucraftia on tekemässä paljon ihmisiä, kaikki ovat tärkeitä, ja mahdollinen lisäapu on aina tärkeää. Osasit sitten rakentaa, valvoa tai muokata palvelimen lisäosia, jos sinulla on aikaa ja innostusta tulla mukaan Fisucraftin henkilökuntaan, tervetuloa joukkoon!

Jos sinulla on ehdotuksia tai ideoita Fisucraftiin liittyen, ota yhteyttä ylläpitäjiin sähköpostilla: posti@fisucraft.fi

Fisucraftin valvojaksi voit hakea tällä lomakkeella…

 

Ylläpitäjät

 

JuhaK

 

mkartano

mkartano

Olen yksi Fisucraftin perustajista. Teen sisältöjä, valvon ja kehitän Fisucraftia yhdessä muiden ylläpitäjien kanssa. Jos haluat esim. tehdä Jerusalemiin omia sisältöjä, ota yhteyttä!

kaapokki

kaapokki

vlalau

Olen yksi Fisucraftin päätyypeistä. En tiedä ihan kaikkea, mutta yritän aina auttaa parhaani mukaan.  Kehitän Fisucraftia muiden kanssa ja opin joka päivä jotain uutta.

 

finlandminecraft

finlandminecraft

 

Valvojat

kalastajapoika

kalastajapoika

lakumiitti

lakumiitti

Qeee

Qeee

SoMiHe

SoMiHe

Laesari

Laesari

Claraxy

Claraxy

Grildar

Grildar

Jonttutonttu99

Jonttutonttu99

Kaapotik

Kaapotik

kkkonstaa

kkkonstaa

Laikku1

Laikku1

ma100

ma100

 

Matonenn

Matonenn

Miaazz

Miaazz

moonsh1n3

moonsh1n3

Nettinero_PVP

Nettinero_PVP

Pohetin

Pohetin

Saimi100

Saimi100

14 kommentoi: “Me

 1. VicMcFly

  Mun paita näyttää tossa vähän oudolta… Onko se oikeasti tollanen muka vai onko tossa käynyt joku fail?

 2. Lauri

  Onko OptiFine sallittu? Pääseekö servulle esim 1.9.4:llä ja Miksi serveri sanoo ”Can’t connect to server”? Onko huoltokatko tai jotain?`

  1. Tommi

   Moi, OptiFine on ok ja serveri on päivitetty 1.9.4.-versioksi. Vieläkö ilmoittaa tuota, vai olisiko voinut olla vain hetkellinen yhteysongelma?

 3. Topias Ahola

  Moi. Mun minekäyttäjä on Metsankuningas ja mulla on ongelma. Mulla on muurilla ympäröity talo warp kirjamessujen lähellä. Olen merkannut obsidiaanilla rajat joiden sisällä vain mun pitäisi pystyä rakentamaan. Siellä oli kuitenkin grieffattu ja taloani rikottu. Korjasin sen kuitenkin. Pyytäisin ylläpitoa varmistamaan alueeni suojauksen ja laajentamaan sitä, jottei muuriakaan tuhottaisi.

   1. Topias Ahola

    Kohtasin toisenkin ongelman. Pelasin mkartanon käyttäjällä, kun aloittelin taloani, ja sinne jäi yksi lukittu dispenseri. Siitä ei käytännössä ole ongelmaa, koska se on oikealla paikalla, mutta olisi kuitenkin kiva voida rikkoa se, koska suunnittelen kellariremonttia.

    Ohjeet kellariin pääsyyn:
    Seiso keskimmäisellä portaalla ja paina nappia.

    Kun pääset kellariini, kerron sinulle, mikä SE dispenseri on. Jos katsot käytävältä päin, se on alin oikealla. Olisin kiitollinen, jos joku ehtisi ottaa asian hoidettavaksi. Minä myös hakisin adminin paikkaa. Osaatko opastaa alkuun?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *