Jeesus kävelee vetten päällä

Jeesus kävelee veden päällä sateessa

Matt 14:22-34

Heti sen jälkeen Jeesus käski opetuslasten nousta veneeseen ja mennä vastarannalle edeltäkäsin, sillä aikaa kun hän lähettäisi väen pois.

Kun ihmiset olivat lähteneet, hän nousi vuorelle rukoillakseen yksinäisyydessä. Illan tultua hän oli siellä yksin.

Vene oli jo hyvän matkan* päässä rannasta ja ponnisteli aallokossa vastatuuleen.

Neljännen yövartion* aikaan Jeesus tuli opetuslapsia kohti kävellen vettä pitkin.Kun he näkivät hänen kävelevän järven aalloilla, he säikähtivät ja huusivat pelosta, sillä he luulivat näkevänsä aaveen. Mutta samassa Jeesus jo puhui heille: “Pysykää rauhallisina, minä tässä olen. Älkää pelätkö.”

Silloin Pietari sanoi hänelle: “Herra, jos se olet sinä, niin käske minun tulla luoksesi vettä pitkin.””Tule!” sanoi Jeesus. Pietari astui veneestä ja käveli vettä pitkin Jeesuksen luo.Mutta huomatessaan, miten rajusti tuuli, hän pelästyi ja alkoi vajota. “Herra, pelasta minut!” hän huusi. Jeesus ojensi heti kätensä, tarttui häneen ja sanoi: “Vähäinenpä on uskosi! Miksi aloit epäillä?”

Kun he olivat nousseet veneeseen, tuuli tyyntyi. Ja kaikki, jotka veneessä olivat, polvistuivat hänen eteensä ja sanoivat: “Sinä olet todella Jumalan Poika.” Päästyään järven yli he nousivat maihin Gennesaretissa.

 

Opetuslapset kulkevat veneellä pimeällä järvelläJeesus saapuu opetuslasten luo pimeällä järvellä. Veneessä on hämmästyneitä hahmoja.

Paikka Fisucraftissa

/warp galileanjarvi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *