Fisucraftiin liittyminen

Minecraftin kirjautumisikkuna.

 

1. Käynnistäessäsi Minecraftin ensimmäistä kertaa, kirjaudu Minecraft-sivustolla luomallasi tunnuksella peliin ja valitse tämän jälkeen avautuvasta ikkunasta Play.

 

Kirjautuminen Minecraftiin.

 

2. Kun peli on varsinaisesti käynnistynyt, valitse aloitusikkunasta Moninpeli (Multiplayer).

 

Lisätään palvelimen tietoja.

 

3. Valitse Lisää palvelin (Add server) ja täytä yllä olevat tiedot, paina tämän jälkeen Valmis. Mikäli palvelinta ei yllä olevalla osoitteella löydy, voit kirjoittaa osoitteeksi myös 95.217.65.179:25565

 

Fisucraftin kuvake Minecraftin ikkunassa.

 

4. Fisucraft ilmestyy palvelinlistaukseen. Tuplaklikkaa Fisucraft-kuvaketta siirtyäksesi pelimaailmaan.

49 kommentoi: “Fisucraftiin liittyminen

 1. Terhi Takkinen

  Hei,

  emme saaneet näillä ohjeilla pojan minessä tätä fisucraftia näkymään. Tulee ilmoitus: “Can’t resolve hostname.” Onkohan menossa jokin päivitys tai korjaus?

  Terhi

  1. Tommi

   Palvelin on kyllä toiminnassa normaalisti. Kannattaa varmistaa, ettei tietokoneen oma palomuuri estä palvelimeen yhdistämistä.

  2. Riku

   Itsekkään en päässyt osoitteella pelaa.fisucraft.net. Varmaankin joku nimipalvelin ongelma.
   212.129.14.197:27413 kuitenkin toimii mainiosti. 🙂

 2. Ina

  Moi! Joo mullaki on sama ongelma, eli se sanoo vaan että “Can’t resolve hostname.” Ja mull ei oo mitään aavistustakaan et miks. Helppii

   1. Tommi

    Fisucraftia ei tarvitse erikseen ladata, mutta Minecraft-pelin tulee löytyä tietokoneelta. Ohjeita sekä itse pelin hankkimiseen sekä Fisucraftiin liittymiseen löytyy täältä:
    http://fisucraft.net/ohjeita

    Juuri tällä hetkellä Fisucraftissa on käynnissä huoltotoimenpiteet, joten palvelun käytössä on pieni katkos. Odotamme palvelimen käynnistyvän myöhemmin tämän päivän aikana.

 3. Terhi

  Tuolla IP – osoitteella päästiin hienosti sisään! Kiitos. Videot on myös katsottu. Poika on innoissaan 🙂 Iloista pääsiäisenaikaa ja kiitos tästä kehittäjille!

 4. Elias

  Minulla on ollut jo monta kuukautta/viikkoa niin etten ole pystynyt liittymään fisucraftiin. Olenko ainoa jolla on tämä glitchi vai onko siinä joku syy tai eri IP jota en ole huomannut?

  1. Tommi

   Moi,
   pari kertaa olemme joutuneet IP-osoitetta vaihtamaan. Tällä hetkellä toiminnassa on 212.83.189.133:28792, eli myös portti on vaihtunut.

  1. Tommi

   Juurikin niin, nyt on käytössä 151.80.78.209:28792

   Toivottavasti muutoksista päästään pikkuhiljaa eroon.

  1. Tommi

   Hei, Windows 10 Beta on laajennettu versio olemassa olevasta PE-mobiiliversiosta. Tuossa mobiiliversiossa ei ole ollut mahdollisuutta liittyä muihin kuin mobiiliversiolle tehtyihin servereihin eikä sitä mahdollisuutta ole valitettavasti myöskään 10 Betassa. Nimensä mukaisesti tuo on kuitenkin vielä beta-vaiheessa, eli mahdollisesti sitä tullaan tulevaisuudessa vielä laajentamaan.

  1. Tommi

   Moi, eli 151.80.78.209:28792 ei siis toimi? Tuohon voi vaikuttaa käytössä olevan nettiyhteyden määritykset, joten ilman lisätietoja en valitettavasti voi auttaa. Voit kuitenkin lähettää lisäinfoa ongelmasta osoitteeseen lastenkirkko@evl.fi

  1. Tommi

   Moi, kaikilla Fisucraftiin tulevilla pelaajilla on oikeus rakentaa. Laajempia oikeuksia myönnetään kuitenkin vain valvojille ja ylläpitäjille.

  1. Tommi

   Moi, tuo Windows 10 -versio pohjautuu Minecraftin mobiiliversioon ja ei näin ollen valitettavasti mahdollista Fisucraftiin liittymistä.

  1. mkartano

   Tällä hetkellä toimii 1.12 ja sen täytyy olla juuri tuo, ei uudempi eikä vanhempi. Toimiva versioumero näkyy myös Fisucraftin kohdalla moninpelin serverilistauksessa.

   1. Tuomas

    Ostin ja asensin Minecraftin 1.12.1 version eikä siten Fisucraft toimi. Minecraft.netistä en löytänyt kuin tämän uusimman version. Miten/mistä onnistuu tuon 1.12 version asennus?

    1. Tommi

     Moi, kun käynnistät Minecraftin, valitse Käynnistyasetukset ja sieltä Lisää uusi. Valitse sitten listasta 1.12-versio, jonka jälkeen kyseinen versio latautuu koneellesi. Katso vielä Uutiset-aloitusnäkymästä, että peli käyttää oikeata versiota.

 5. Aaron Visto

  Hei,

  Koskahan onnistuisi pelaaminen 1.12.1 versiolla, koneeseen on nyt asennettu se, eikä viitsisi tämän takia vanhemmaksi versioksi muuttaa.

  t. Aaron

  1. Tommi

   Moi, koska tuo 1.12.1-versio toi mukanaan vain minimaalisia muutoksia, emme ole siihen vielä siirtyneet. 1.12-version käyttäminen ei ole kuin parin klikkauksen takana, kun Minecraft on asennettu.

  1. mkartano

   Hei! Oman Minecraftin versio täytyy tosiaan olla tasan tuo vaadittu, ei uudempi eikä vanhempi. Serverin versioita päivitellään sitä mukaan kun kaikki käytössä olevat lisäosat on testattu uudemmalla versiolla. Kulloisenkin versionumeron näkee oman pelin serverilistauksesta. Versio valitaan Minecraft Launcherin asetuksista.

  1. mkartano

   Hei! Tosiaan toistaiseksi sekä mobiiliversioista että myös Win10 -versiosta tai konsoliversioista ei pääse moninpeliservereille. Toivomme että tässä Minecraft vielä kehittyy niin että tämä mahdollistuisi.

 6. nikkedoy98 on sitten pelinimi

  Minulla on ikuiset bannit serverille syynä. ‘ei syytä’ terveisin asiasta tietämätön pelaaja.

  1. mkartano

   Mukaan pääsee menemällä Minecraftin tietokoneversiossa moninpeliin. Moninpelissä serverin osoite on pelaa.fisucraft.net

 7. Teija

  Moikka! Pystyykö Fisucraftia pelaamaan androidilla eli siis mobiiliversiossa? En vaan osaa…

  1. Vlada

   Fisucraftia ei vielä pääse pelaamaan mobiiliversiona. Ehkä joskus tulevaisuudessa, sitten kun Minecraft kehittää siihen kaiken tarpeellisen 🙂

   T. Vlada
   Fisu-admin

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *