Kyrkan100 – Delta i kyrkbyggtävlingen!

För att uppmärksamma Finland 100 år utlyser vi en tävling under hösten 2017. Tanken är att bygga 100 olika kyrkor på Fisucraft-servern.

Tävlingstiden pågår fram till självständighetsdagen 6.12.2017. En jury från Lastenkirkko (som står bakom Fisucraftservern) utser den bästa byggnaden och vinnaren får ett presentkort värt 100 euro. Dessutom lottas det ut fyra presentkort värda 25 euro/styck bland deltagarna. De bästa kyrkorna publiceras.

Såhär deltar du:

  1. Gå till byggnadsområdet med kommandot /warp kirkko100
  2. Sök upp en obebyggd byggplats på området. Det är ett kvadratiskt område på 100×100 block. Gå in på området och skriv kommandot /plot claim. Efter detta syns ditt spelarnamn vid området.
  3. Bygg en kyrka på det område som du valt. Du kan ha en kyrka från din egen ort som modell, eller någon annan kyrka i Finland. Du kan bygga flera kyrkor på ditt område om det ryms. Om du bygger ditt område helt fullt kan du ”claima” ett nytt område och fortsätta bygga där. Bygg inte på mer än ett område åt gången.
  4. Sätt en skylt framför din kyrka där du berättar vilken kyrka det är frågan om.
  5. När din kyrka är klar, anmäl dig till tävlingen per epost: kilpailut@fisucraft.net. Skicka dina kontaktuppgifter, ditt spelarnamn och ett skärmklipp av kyrkan och information om vilken kyrka som varit modell för din byggnad.

Tips:

  • Om du vill ändra ditt eget områdes biome gör du det med kommandot: /plot set biome biomnamnet
  • Om du vill inbjuda en annan spelare att bygga på ditt område gör du det med kommandot: /plot trust spelarnamn

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *