Adventtikilpailu Fisucaftissa

Miltä sinun suosikkijoululaulusi näyttää? Rakenna se Minecraftissa!

Kilpailutöiden arvostelussa katsotaan laulun tunnistettavuutta, luovuutta ja kekseliäisyyttä käyttää Minecraftin mahdollisuuksia rakentelussa.

Juryn valitsema voittaja saa mukavia Minecraft-aiheisia palkintoja. Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan Minecraft-esineistöä. Kilpailuun osallistutaan rakentamalla Fisucraftissa tai yksinpelissä jonkun joululaulun mukainen teos, jossa tyyli on vapaa. Kuuntele suosikkijoululaulusi, mieti miten sen ilmaisisi Minecraft-rakentelulla ja ala hommiin.

Kilpailutöitä voi fisucraftissa rakentaa Joulumaahan: /warp joulumaa.

Fisucraft toimii Minecraft Java -versiolla (vain Mac ja PC). Minecraftin version tulee olla 1.15.2 päästäksesi Fisucraftin serverille osoitteessa pelaa.fisucraft.fi

Pelin version voi vaihtaa pelin laucherissa ennen liittymistä moninpeliin. Kun olet päässyt Fisucraftiin, jsiirrä itsesi /warp adventtikilpailu2020 komennolla (paina T ja kirjoita komento) kilpailualueelle. Varaa itsellesi oma blokki ja ala rakentaa.

Kun työsi on valmis, ota siitä kuvakaappaus (paina F2). Lähetä kuva kilpailuun yhteystietojen kanssa. Kilpailu alkaa 29.11.2020 ja päättyy 24.12.2020 klo 12, johon mennessä tulee lähettää teoksesta kuvakaappaus ja tekijän tiedoilla sähköpostilla osoitteeseen adventtikilpailu2020@fisucraft.fi

Yhteistyökumppanina Jouluradio!

Kilpailutöitä voidaan julkaista Fisucraftin ja Jouluradion sivuilla ja somessa.

 

Joululauluja voit kuunnella netistä Jouluradion sivuilta: www.jouluradio.fi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *